Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt az idő!

2011.04.07

Három különféle módon tudsz segíteni. Ezek közül ha márcsak egyet is megcsináltál, hihetetlenül sokat segítettél abban, hogy ez a nemmindennapi mű elterjedjen.

Íme a három lehetőség:

 

  1. Tedd a linket az aláírásodba!

Ha regisztráltál a Facebookra, Twitterre, MySpacere, vagy valamilyen másik közösségi oldalra, oszd meg az ismerőseiddel az oldal linkjét, vagy ha regisztálva vagy más blog/fórumoldalakon, az aláírásodba másold be a www.ircounwo.com címet!

 

      2.    Nyomtass plakátot!

Ha van otthon, esetleg a munkahelyeden nyomtató, akkor egy még hatékonyabb módon tudod terjeszteni az irományt. Annyi csupán a dolgod, hogy az alábbi plakátot adv_poster egy A4-es oldalra kinyomtatod (ha fekete-fehér lesz, az se baj) és ha lehetőséged adódik rá, kirakod a községed, iskolád, munkahelyed vagy gyülekezeted hírdetőtáblájára.

 

    3.  Küldj adományt!

Vannak olyan dolgok, amik sajnos pénz nélkül nem működnek, és többek között ilyen a fordítás is. Egy bizonyos szinten beszélek én is idegen nyelveket, ám az korántsem biztos, hogy olyan választékos lenne, mint ahogyan egy szakember tudna írni. Éppen ezért - ha rá tudod szánni magad, hogy ne csak abba fektess bele, amit látsz, vagy a kezeiddel meg tudsz fogni - küldj a bankszámlamámomra annyi pénzt, amennyit úgy gondolsz, megérdemlek, vagy amennyit rá tudsz szánni erre. A megjegyzés rovatba pedig tűntetsd fel, hogy miért küldted az összeget!

A belföldi forint átutalási számlaszámom: 12072521-01183868-00100000

Az utalás után pedig okvetlenül küldj egy e-mailt a modebence@gmail.com címre, hogy utána visszaigazolhassam, hogy megkaptam, amit küldtél.